home

Wij leiden u graag rond in de woning Scheldeveste 164 en laten u kennis maken met het vakantiepark en de omgeving.
vakantiewoning "scheldeveste 164" met extra grote tuin
De woning ligt in één van de mooiste vankantieparken van Roompot.  Scheldeveste is het bebouwde deel van het vankantiepark "Zeebad".  

De omgeving is nog heel natuurlijk met mooie duinen en stranden. De voorbije jaren hebben de stranden in Zeeuws-Vlaanderen de nominatie "schoonste strand van Nederland" gekregen.

België is vlakbij. De historische steden Gent en Brugge zijn zeker een bezoekje waard. Gent is door Lonely Planet opgenomen in de top-10 van te bezoeken steden voor 2011. Het mondaine Knokke geeft u de gelegenheid om te shoppen in de meest prestigieuze winkels.  Brussel en Antwerpen (in de top 10 van 2017 van Lonely Planet) zijn interessante bestemmingen voor een dagtrip.

Qua gastronomie wordt u zeker verwend. Er is voor ieder wat wils, pizza, brasserie, snackbar en aan de haven, vis-handelszaken met frituur en snacks. De talrijke restaurants verzorgen kwaliteitsvolle gerechten aan aanvaardbare prijzen.

In deze grensregio, het Belgische West-Vlaanderen en het Nederlandse Zeeuws Vlaanderen, is er een zeer sterke concentratie van Michelinsterren en Bib Gourmands. Om er maar enkele te noemen, Spetters in Breskens, De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Pure C in Cadzand ... en verder in Sluis, Knokke, Brugge ... . 

De luxe vakantiewoning ligt op een 250 meter loopafstand van het strand waar u in het strandpaviljoen met een heerlijk Belgisch biertje van het strandleven kunt genieten.